top_banner
nsm10055_banner_protiplus_468px-60px

Meer over onze proteïne producten!


Lijnen doet u niet voor uw plezier, maar heeft u de stap genomen om een dieet te volgen dan wilt u ook tijdens uw dieet genieten van uw maaltijd! Dat kan met de prote´ne producten die wij speciaal voor u geselecteerd hebben. Onze producten vallen zelfs zo goed in de smaak dat ze ook na het volgen van het prote´nedieet besteld worden, als lekker, Low Carb, prote´nerijk tussendoortje of als eenmalige maaltijdvervanger. Onze producten komen uit Frankrijk en BelgiŰ en worden wereldwijd in de beste klinieken gebruikt. Omdat wij de standaard verpakking hanteren en de producten niet onder eigen label uitbrengen kunnen wij u de producten voor een gunstige prijs aanbieden.

Wist u dat?


...ieder dieet, dus ook het Proteïnedieet, sneller resultaat geeft als u gedurende de dag tenminste 30 minuten beweegt?


Bewegen kan ook in de vorm van wandelen, fietsen, tuinieren en stofzuigen.

Al onze producten bevatten veel eiwitten (prote´ne) en weinig koolhydraten. Deze combinatie zorgt voor het beste resultaat! Alle producten zijn verkrijgbaar in onze eigen webshop. U vindt de producten met een duidelijke omschrijving terug in de categorie: prote´nedieet. Alle producten zijn in principe op voorraad, zodat u snel kunt beginnen!

Overzicht verkrijgbare producten:


Warme en koude dranken (shakes)

Zoals cappuccino, chocolade, orange, perzik-mango en veel andere smaken . De warme en koude dranken worden gebruikt als maaltijdvervanger. In de ochtend samen met koffie, thee of water, in de middag of avond gecombineerd met groenten.
Kant en klare dranken in handige meeneemverpakkingen, o.a. in de smaken vanille en chocolade. De kant en klare dranken worden gebruikt als maaltijdvervanger (gecombineerd met groenten) of als tussendoortje.

Maaltijden

Zoals omelet, pancake, soep en ontbijtkorrels en havermout. Dit zijn producten die in enkele minuten klaargemaakt kunnen worden tot een smakelijke maaltijd. Aan deze producten kunt u desgewenst verse groenten zoals champignons of prei, (intensieve fase) of gekookt vlees of vis (medium/opbouwende fase) toevoegen.

Dessert producten

Zoals pudding, milkshakes en kant en klaar puddinkjes. De zakjes dessertmix worden gebruikt als maaltijdvervanger en gecombineerd met groenten. U kunt enkele dessertmixen klaarmaken als mousse, pudding of als milkshake/koude drank.

Snack producten

Zoals chocolade repen, karamel repen, kokos repen, soja nootjes en choco balls. De snackproducten moet u beperken tot een per dag. De snackproducten zijn lager in eiwitgehalte en derhalve niet geschikt als vervanger van de maaltijd. Hiervoor gebruikt u de zakjes koude / warme dranken, maaltijdmixen of desserts.

Broodvervangende producten

Zoals prote´nerijke crackers, toast, koeken, soepstengels, eiwitrijke afbakbroodjes of broodmix en cracottes.


Assortiment Proteine dieet


Alle zakjes prote´neproducten moet u met koud water bereiden. Makkelijk is hiervoor een shaker te gebruiken. Voeg hiervoor eerst het koude water in de shaker en dan het poeder. Goed schudden en het product verder verwerken. Geen warm water gebruiken en nooit met deksel in de magnetron plaatsen!

Voor een volledige week lijnen volgens het prote´nedieet kiest u 3 soorten maaltijdvervangers, een snackproduct en eventueel nog een vierde prote´nesupplement als avondsnack. Groenten en salades moet u zelf toevoegen. Evenals een goede multivitamine.

Voorbeeld:

Voor in de ochtend kiest u een doos orange sap (7 zakjes), voor uw lunch kiest u de kippensoep (7 zakjes), als diner de omelet. (7 zakjes), en als snack kiest u de caramel repen (7 stuks). Als u ook gelijk voor de tweede week bestelt kunt u uiteraard andere smaken kiezen zodat u de gerechten kunt afwisselen!

Maak ook kennis met onze lekkere producten en val snel kilo's af! Regelmatig voegen wij nieuwe producten toe, zodat u weer kennis kunt maken met nieuwe smaken en maaltijden!

 

Direct Bestellen!

 

ZalmOrange drinkSalade

 

Disclaimer: De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Dieet Support Nederland op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dieet Support Nederland kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Dieet Support Nederland is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De site is zorgvuldig opgesteld volgens de richtlijnen van Low Carb dieten. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van Dieet Support Nederland kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.